Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Roger Karlsson

Personligt, brännande och angeläget

Roger Karlsson har sin röst, sin gitarr och sina låtar. Det räcker långt. Med en dåres envishet har han fortsatt att sprida sin musik genom åren inför en trogen och växande publik, trots begränsad medial uppmärksamhet.

Förra plattan Kysser Sörmlands jord kom för drygt två år sedan och följdes av en längre turné i Sverige och Norge som avslutades med en nästintill utsåld spelning på Södra Teatern i Stockholm. En gnistrande föreställning med gästartister som Tomas Andersson Wij, Staffan Hellstrand, Johan Johansson och Magnus Johansson.

Nu är det dags igen. Med färska albumet Gubbjävelvärld i bagaget läggs mycket fokus på här å nu men även återglimtar från en låtkatalog som sträcker sig ända tillbaks till solodebuten 1995. Albumet är en uppgörelse med en värld som alltmer fördunklas av främlingsfientlighet, intolerans och extremism. Det är personligt, brännande och angeläget. Tillsammans med sitt fantastiska sexmannaband räcker det hela vägen in i kaklet. Dessutom kommer kvällen att innehålla några överraskningar och därmed har den alla förutsättningar att bli speciell, minnesvärd och kanske lite magisk.