Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Sanne Salomonsen Mats Ronander Benneth Fagerlund

Personligt och finstämt med tre musikaliska naturkrafter

Den jeg elsker, Kött och blod, Gör mig lycklig nu… Det är bara några av de många hits och andra favoriter som kommer att rymmas i denna personliga och finstämda föreställning med tre av Skandinaviens främsta artister.

Tre musikaliska naturkrafter står på scenen. Sanne Salomonsen är Danmarks rockdrottning, Mats Ronander är musikernas favoritmusiker och Benneth Fagerlund är det musikaliska ankaret för flera av Sveriges största artister - nu gör de en gemensam turné för Riksteatern!

- Det blir en underbar vår! Det kommer att brinna av närhet, kärlek och musikaliska äventyr, säger Mats Ronander.

Det blir berättelser och musik från fyra händelserika decennier på och bakom scenen. Både från Sannes och Mats respektive solokarriärer och dessutom från Mats Ronanders arbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton. En blandning av rock, pop och blues!

”Det här är artister i världsklass, riktigt gedigna. Sanne har en unik ställning som sångerska och Mats har ett helt eget språk när han sjunger och spelar, de är fantastiska liveartister”, säger Benneth Fagerlund som tidigare har varit musikaliskt ansvarig för Riksteaterns succéföreställningar med bland andra Lill-Babs och Lasse Berghagen.

Räkna med en kväll fylld av värme, anekdoter och en brinnande kärlek till musik.

Av och med: Sanne Salomonsen, Mats Ronander och Benneth Fagerlund

Ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live


Med reservation för eventuella ändringar