Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Konsert

Satellite Stories [FIN]

Finlands hyllade indiekungar

Finlands största och bästa indieband återvänder till Stockholm!

Satellite Stories albumdebuterade med Phrases To Break The Ice 2012 gick allting i raketfart. Med draghjälp av Slow Magics remix på bandets singel Siren, som gick upp som etta på Hype Machine, drog Satellite Stories inte bara ut på sin första Europaturné, de sålde även ut en turné i Japan.

För att inte tappa momentum följde Satellite Stories snabbt upp debuten med sitt andra album Pine Trails 2013 och sen dess har allting fortsatt att peka konstant uppåt för bandet.

Spolar vi fram till nutid har Satellite Stories över 40 miljoner streams i ryggen och då de kommer till Stockholm i april kommer de att vara aktuella med sitt fjärde album, som spelats in både på hemmaplan i Finland och i New York.

"Looking for the next Two Door Cinema Club? Go to Finland." - NME


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.