Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Simon & Garfunkel Revival Band [DEU]

En helgjuten hyllningskväll till kultduon

Få musiker omges av ett så gott rykte som Simon & Garfunkel Revival Band. Varhelst dessa älskvärda fullblodsmusiker uppträder så lämnar de ett bestående intryck på publiken, och vinner recensenternas hjärtan!

I oktober tar de plats på Södra Teaterns Stora Scen för att framföra kultduons allra vackraste sånger – passionerade ballader som Scarborough Fair och Bright Eyes, och klassiker såsom Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, El Condor Pasa, The Boxer, den riviga Cecilia – och förstås The Sound of Silence, originalduons stora genomslag vars 50-årsjubileum vi nu firar.

Men det räcker inte med att bara spela låtarna! För att framkalla den äkta känslan och de många små raffinemangen i musiken krävs första klassens musiker. Bandet, som består av Michael Frank på sång och gitarr, Guido Reuter på sång, violin och piano, samt tre kompmusiker, skapar den perfekta balansen mellan coverversion och personlig tolkning av originalduons musik, och gränserna mellan original och kopia löses upp i deras helgjutna framträdanden.


Presenteras i samarbete med Wigt International. Med reservation för eventuella ändringar.

 

Besök hemsidaBesök på Facebook