Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Slick

Indie-fashion-queer-krazy-artsy-punk-soul

Slick är en klubbkväll för folk som gillar att dricka, dansa, flirta, hångla eller bara träffa en massa fantastiska människor. Vi gillar speciellt folk som kanske inte är som alla andra. Så vill du vara som folk är mest kanske du har roligare någon annanstans. Eller inte.
Folk brukar kalla oss för indie-fashion-queer-krazy-artsy-punk-soul - och vi säger inte emot. Så länge folk har skoj och är rara mot varandra och gillar ett.. eh.. rätt varierat utbud av dansbar musik så är alla välkomna..

We are up for anything!

Babyslick, kl 14-16
Med en bra bit över ett decennium bakom sig så har ju inte bara klubben utan även besökarna vuxit till sig. Och liksom många andra har också vi fått tillökning: det är dags för Babyslick! Mellan kl 14-16 så dumpar vi åldersgränsen och alkoholen och satsar i stället på hallonsaft, rökmaskiner och härjig rave för alla ungar. Ingen entré, inga krav och mest kalabalik. Alla barn som kan, vill eller försöker dansa är välkomna, men självklart enbart tillsammans med en vuxen. När knoddarna sen har slocknat så vrider vi upp stämningen till ytterst barnförbjuden. Fri entré på Babyslick.

Vuxenslick, kl 21-03

Efter att röken har lagt sig från eftermiddagens Babyslick så sparkar vi igång nattens barnförbjudna aktiviteter.

På det ena dansgolvet kommer dj-båset bokstavligen svalla över med en klitoriskavalkad av svettsvulstiga fruntimmer. Med skyhöga förväntningar välkomnar vi först slickdebutanten Dgeral, en pionjär från Venezuelas mer dunkla eklektroscener som till vår förtjusning borde kunna daska fram redig cabron-crunk och sönderkolad salsatechno. Fortsätter sedan gör Lebb Zeppelin med sin kåtylande runkfunk tillsammans med Dj Pattys köttiga klisterdisco och Asynjas ständigt välpullade poonanipop.

På det andra lite för mörka golvet välkomnar vi tillbaka dj-brukade-ligga-med-arrangören Pjotr som sedan de första stapplade slickdagarna numera gjort sig en seglivad och enastående skivspelarkarriär. Vi gissar på en natt av sticksig helveteshouse och ordentligt vrickad rövrave. Toppar sedan natten gör en annan legendar – George Truly – och vi väntar ivrigt på att han ska spruta ur sig ekivokt elektroglitter och välpumpad fjollrock över hela golvet.

 


Med reservation för eventuella ändringar. qx

 

Besök hemsida