Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Sober

Nykter nattklubb med Mårten Andersson

Södra Teatern och nöjesprofilen Mårten Andersson slår ett slag för att nykterhet inte ska innebära att man per automatik blir en udda fågel i krogmiljön och hänvisad till tråkiga hemmakvällar och parmiddagar. Klubben är skapad helt utifrån ett nyktert perspektiv och man kommer kunna dricka ljuvligt goda alkoholfria drinkar, alkoholfri öl och annat spännande. Så glöm vanliga nattklubbar där alkoholfria alternativ stavas Zingo eller Cola Light.

"Vem som helst kan ju dansa, vara kul och ragga på fyllan men när du gör det nykter…då krävs det mod och nyfikenhet på livet. Med Sober vill jag skapa en plats för alla som känner likadant. Du måste verkligen inte vara nykterist för att komma in och ha kul på Sober" säger Mårten Andersson.

Nästa Sober - 27/3

Två dansgolv, fantastiska DJ:s, tre (alkoholfria) barer och en grym vibb!

Stephen Simmonds
En av Sveriges absolut bästa soul- och R'n'B-röster, tillika en av landets mest älskade artister, som på senare år också har gjort sig känd som svåröverträffad DJ på de hetaste klubbarna och festivalerna land och rike runt. I båset har han en spännvidd som sträcker sig från gamla klassiker till låtar som är så rykande färska att du inte behöver göra dig besväret att ta upp Shazam-appen ur fickan. Oavsett om han spelar hip hop, soul eller pop så kommer Stephen garanterat att få dig att gå bananas på dansgolvet!

Kornél Kovács
DJ, producent och en tredjedel av legendariska Studio Barnhus. Kornél Kovács är med hästlängder en av de absolut bästa och coolaste DJ:s vi vet, inte bara i Sverige utan på hela planeten! Vi har försökt boka Kornél sedan Sober startade 2014, och nu är det äntligen PÅ! Du har inte dansat eller upplevt riktig elektronisk musik förrän du har hört och sett Kornél DJ:a. En drömbokning för oss!

Catslap (Gbg)
Hanna Hansson och Viktoria Pettersson härstammar båda från Göteborg, och tillsammans utgör de Catslap. De är den sortens DJ:s som gör dig grön av avund. Du vill ha deras låtar. Alla deras låtar! Räkna med grymma kreativa mixar i en egen unik deep- och techhouseblandning. Hanna och Viktoria interagerar energiskt och gör sig till ett med crowden - det blir alltid party var de än spelar!

 


Med reservation för eventuella ändringar.