Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Sommaren 2017 på Mosebacke­terrassen

Mosebacketerrassen lever upp i sommarvärmen

Sommaren är bäst på Mosebacketerrassen, här kommer ett urval av allt som kan upplevas sommaren 2017.

Mosebacketerrassen Chillout Session

Fredagar och lördagar höjer vi temperaturen på Mosebacketerrassen med några av Stockholms bästa dj:s i båset. Kom och umgås till somriga och cocktailvänliga toner i sommarvärmen.

Eric Gadd 20 juni & 1 september

Sveriges soulkung Eric Gadd firar 30 år som artist i år och firar med en jubileumskonsert under namnet Nu som då på Mosebacketerrassen den 20 juni (utsåld) och den 1 september tillsammans med sitt band!

Se Eric Gadd på Mosebacketerrassen 20/6 & 1/9!

(O)traditionellt midsommarfirande med Miss Inga & Helga 24 juni

Alla – gamla som unga, traditionalister, barnfamiljer, Södermalmshipsters och pensionärer – är varmt välkomna att delta i ett härligt firande som handplockar de bästa inslagen från det klassiska svenska midsommarfirandet och lägger till en oväntad twist.

Hammarbyveteranerna 7 augusti

Varje år samlas föreningen Hammarbyveteranerna på Mosebacketerrassen för allsång! Så också i år. Kom och sjung med hela Söder den 7 augusti, från klockan 16.00.

Lisa Nilsson 16 augusti
Exklusiv spelning i jazzsättning på Mosebacketerrassen med gitarristen Erik Söderlind, Chris Montgommery på trummor och Niklas Fernqvist på bas.

Se Lisa Nilsson på Mosebacketerrassen 16/8!

Miss Li 17 augusti

Förra sommaren släppte Miss Li dunderhiten Bonfire, vilken blev en av Sveriges mest spelade låtar på radio. Succén följdes upp med den högaktuella singeln Aqualung och en stor sommarturné som hon avslutar på Mosebacketerrassen den 17 augusti.

Se Miss Li på Mosebacketerrassen 17/8!

Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij 28 augusti

Under ”En sensommarkväll med Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij” blandar artisterna sina egna repertoarer, sjunger varandras låtar, gör duetter och ger stort utrymme åt samtalen.

Se Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij på Mosebacketerrassen 28/8!

Tensta Gospel Choir 29 augusti

Tensta Gospel Choir är varmt och kallt, hårt och mjukt, rent och smutsigt, starkt och svagt, rått och slipat, kroppsligt och själsligt. Alla nyanser av livet egentligen!

Se Tensta Gospel Choir på Mosebacketerrassen 29/8!

Petter 30 augusti

I höstas släppte Petter – en institution inom svensk hiphop – det nya, akustiska albumet Skeppsholmen med sin 19-åriga låtskatt i helt nya versioner – samt två nyskrivna låtar. Den 30 augusti gästar han Mosebacketerrassen med hyllade albumet.

Se Petter på Mosebacketerrassen 30/8!

Magnus Carlson 22 augusti & 31 augusti

Efter vårens hyllade och utsålda klubbturné som bland annat innehöll fyra utsålda konserter på Kägelbanan är Magnus och bandet tillbaka i Stockholm för en sommarkonsert på Mosebacketerrassen den 31 augusti.

Se Magnus Carlson på Mosebacketerrassen 31/8!

För fler evenemang, klicka här.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.

Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.