Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor

Stephen K Amos [GBR]

Standup comedy med värme

Gillar du humor och stand up? Här kommer en rekommendation från Eddie Izzard:
"Once, I couldn't do a show and I asked Stephen K Amos if he would replace me. I don't ask that of many people. He is a funny man - go watch him!”

Den brittiska komikern Stephen K. Amos har med sin charmiga stil och sitt originella material byggt upp en stor skara fans över hela världen. Han har kallats “den varmaste komikern som finns” (Sunday Times) och hyllats för sin tajming och förmåga att “förvandla oskyldiga anmärkningar till komiska guldklimpar” (Herald Sun).

Den prisbelönte standup-stjärnan Stephen K. Amos har länge varit en av Storbritanniens populäraste och mest produktiva komiker. Han är ständigt ute på stora standup-turnéer i hemlandet och sålde bland annat ut 75 spelplatser med sin show The Feelgood Factor. Dessutom är Stephen K. Amos en flitigt anlitad skådespelare och programledare i både radio och tv.

Stephen är känd för sin sprudlande charm och trygghet på scen och även om han inte räds att ta upp allvarliga frågor och svåra problem under sina standup-shower så gör han det alltid med glimten i ögat. För närvarande uppträder han på mängder av arenor runt om i Storbritannien efter att nyligen ha kommit hem från ännu en turné i Australien och Nya Zealand.

 

Pressröster:

"hans finslipade känslighet förvandlar oskyldiga anmärkningar till komiska guldklimpar” /Herald Sun

"Den varmaste komikern som finns” /Sunday Times

 "Upplyftande standup från en charmig artist” /Time Out

 


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för eventuella ändringar.