Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Klubb

STUBBORN HEART

60s Rhythm & Soul Club - Gäst-DJ: Marc Forrest

Efter succépremiären är Stubborn Heart Rhythm & Soul Club tillbaka på Mosebacke Etablissement den 12:e november: den här gången med den fantastiska Marc Forrest.
Sedan 25 år (!) tillbaka driver Marc Hip City Soul Club i Berlin, en av Europas ledande och mest långlivade soulklubbar. Hans samling av vinylsinglar är legendarisk och har gjort honom till en av Europas mest bokade soul-DJ:s. Hans repertoar innehåller allt från 60s R&B och northern soul till crossover och funk, många av hans skivor är vidare så sällsynta att det bara finns ett fåtal kopior i hela världen. Vi är därmed väldigt stolta och glada att Marc, för första gången någonsin i Stockholm, kommer till just Stubborn Heart Rhythm & Soul Club.

På klubben bjuder vi alltid på det bästa från 60-talets skitiga R&B och rykande soul. Den odödliga musiken från det svarta Amerika med sin drivande bas, kraftfulla blås och sångare som fullkomligt tömmer själ och hjärta. på 60-talet erövrade afroamerikanska artister såsom The Four Tops, James Brown och Fontella Bass topplistor jorden runt. Skivbolag som Motown, Chess eller Atlantic var riktiga hitfabriker. Flera mindre skivbolag i USA följde i deras fotspår för att hitta nästa stjärna och hitlåt. Några gjorde succé lokalt men de flesta lyckades inte trots att deras musik var fantastisk. Vi på Stubborn Heart Rhythm & Soul Club och våra gäst-DJs ger dessa bortglömda soulpärlor en andra chans på Mosebacke Etablissements dansgolv. Hela natten spelar vi vinylsinglar med grymt svängiga låtar som förtjänar att bli oförglömliga hits.

Glöm inte dansskorna!