Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Övrigt

Svenska Pop-Quizet

Briljera med dina musikkunskaper!

Svenska Pop-quizet är ett lyxigt musikquiz, helt och hållet inriktat på svensk populärmusik. Sätt samman ett lag med dina mest musiknördiga kompisar och kom och tävla med oss på Mosebacke Etablissement!

Vårt quiz är lätt att älska, men svårt att vinna. Vi lovar att du inte måste ha en gigantisk vinylsamling därhemma för att kamma hem många poäng, men för att placera dig högst upp på prispallen lär du behöva ett lag med bred och spretig musiksmak (max fyra tävlande per lag). Vi kommer att spela allt från Alice Babs till Entombed.

Svenska Pop-Quizet presenteras av Swedish Music Hall of Fame och skivbutiken Pet Sounds. Vi skapar en ny skön mötesplats för alla stockholmare som älskar svensk populärmusik lika mycket som vi gör. Fina priser och spännande gästartister utlovas.

OBS! Fri entré – quizet ingår i priset för maten. Vi kan endast garantera sittplats för middagsgäster. Bordsbokning för middag samt quiz sker via endast via mejl. Skriv till bordsbokning@sodrateatern.com med rubriken Svenska pop-quizet.


Datum hösten 2017: 12 september, 10 oktober & 14 november.