Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Sweat feat Skudge

Ny technoklubb med liveakter

Sweat är en ny månadsklubb som fokuserar på live dansmusik av och med Santiago Naura (Bleak) och Nikki Pryke. Tillsammans tar de över Södra Bar en fredag i månaden under våren och bjuder in handplockade liveartister från den globala house- och technoscenen. Vi tycker det är otroligt kul att husera på Mosebacke med sin tradition av att kombinera livescen och dansgolv perfekt och vi lovar att göra vårt yttersta för att få er att SVETTAS!

På premiären har vi den stora glädjen att presentera Sveriges technostoltheter Skudge som slog igenom stort med undergroundhitten Convolution 2010 som de även vann P3 Guld med 2012. På sitt skivbolag Skudge Recordings och Skudge White släpper de dansmusik i världsklass av bland annat Jared Wilson och Ilario Alicante, och är världskända för sina intensiva och helt analoga livetechnoset som de turnerar med världen över. Skudge är sparsamma med sina spelningar i Sverige, så vi är extra glada och ser mycket fram emot deras set på premiären av Sweat den 13/3!

Warm-up dj’s:

Christian Cederwall (Skudge)

Nikki Pryke

Nikki Pryke har varit aktiv i Stockholms klubbmusikscen de senaste 10 åren och tillsammans med klubbar som GoBang!, Soulmates och >NYC>CHI>DET värmt upp för legender som Ron Trent, Âme och Inner City. Hon har även varit resident dj på bland annat Berns och Nordic Light Hotel.

Santiago Naura a.k.a. Bleak har spelat och organiserat klubbar i Stockholm sedan 2005. Numera är han som Bleak även en erkänd och högt respekterad producent inom house och techno och spelar både som dj och ensam liveakt på några av världens bästa klubbar, bl.a. Space Ibiza, Berghain i Berlin och Concrete i Paris.

 


Med reservation för eventuella ändringar.