Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Syster Sol & Partiet

Mosebacke Reggae Fest

Äntligen öppnar Mosebacketerrassen upp för säsongen. På premiären den 16 juni gästas vi av Syster Sol och Partiet på Mosebacke Reggae Fest! Bakom skivspelarna hittar vi Kippshu och Ashman! Kvällen inleds klockan 18:00 på Mosebacketerrassen. Partiet går på Terrassens utomhusscen klockan 19:00 och Syster Sol går på 20:30. Därefter fortsätter kvällen på Kägelbanan fram till 01:00!

Syster Sol & Kichingaz Band, en av Sveriges största reggae-artister kommer till Mosebacketerrassen. Syster Sol har hunnit med att släppa tre album och arbetar just nu på nytt material. Ny singel släpps i april och innan sommaren ska ytterligare en singel släppas. Vi lärde känna Syster Sol i början av 2000-talet genom bandet Livelihood som hann med att släppa två album. Sedan dess har hon utvecklade sitt sound och är i dag en av Sveriges största artister med stor fanbase över hela landet. Känd för sina värma, personliga och explosiva scenframträdanden med sitt Kichingaz Band är Syster Sol live ett måste!

Partiet har under fler år varit ett av Sveriges mest turnerande band och har ständigt utvecklar sitt sätt att bjuda publiken på musikaliska upplevelser utöver det vanliga! Just nu är bandet i studion och arbetar på nytt material. 2015 kommer Partiet göra ett fåtal spelningar så missa inte möjligheten att se dem på Mosebacketerrassen en 16 juni. Debutalbumet kom 2013 som följdes upp 2014 med Ep:n Supervalåret där gäster som Cleo, Promoe och Navid Modiri återfinns. Du kommer bjuda på ett energisk framträdande du inte vill missa!

DJ’s: Kippshu & Ashman

Live på efterfesten: Sa'ra Charismata - 23.00 på Kägelbanan

Under det senaste halvåret har Sa'ra Charismata och hennes band seglat upp som ett starkt namn på den svenska musikscenen! Sa’ra Charismata kallar sitt eget uttryck ”Brooklyn Hardcore”. Det är budskapet som är det centrala. Med textrader som tydligt ifrågasätter rådande normer i en unik blandning av punk, hiphop och starka refränger. Högenergiska scenframträdanden är själva navet och nyligen listades hon som ”årets fem mest intressanta nya namn inom svensk musik”. Missa inte en häftig musikupplevelse på efterfesten till Mosebacke Reggae Fest!


Presenteras i samarbete med LinkUp Bookings.

Med reservation för ändringar.