Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Techtropik

☀ MR. TOPHAT☀ YOUNG SPACE LOVER (DAMIEN EIE)☀ LINDA ROMANAZZI☀ ANDREAS BIGERT (Decadancia)

Våren är äntligen här och det tänker vi inte låta gå obemärkt! Efter tre minst sagt framgångsrika kvällar hissar vi återigen segel och styr skutan mot söder! Med techtropisk husmusik, färger och soliga drinkar värmer vi upp er inför sommarens danskaos. Kärlek, värme och en jävla massa glowsticks utlovas!

Kim Högstedt och Decadancia, i samarbete med Södra Teatern, presenterar Techtropik, där solkustens mañana-mentalitet möter storstadens pulserande betong. En helgdag i månaden finns vi här och för solens värmande strålar till er för att hedra det nyfunna ljuset.

Denna afton har vi bjudit in Stockholms husprins Mr. Tophat som tillsammans med ravelegenden Damien Eie AKA Young Space Lover och Linda Romanazzi kommer bjuda på det svängigaste en dator kan producera och vi kan garantera att även kroniska reumatiker kommer dansa tills rullstolen är ett faktum.
Visuals: Pontus Johansson (Decadancia)

Kliv in i värmen och låt de rytmiska tech/house basgångarna sätta kroppen i dans!


Med reservation för eventuella ändringar.