Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Mosebacke­terrassen chillout session

Dansa, umgås och njut

Från klockan 16.00 höjer vi temperaturen på Mosebacketerrassen med några av Stockholms bästa dj:s i båsetKom och umgås till somriga och cocktailvänliga toner i sommarvärmen.

Bistron är som vanligt öppen från klockan 11.00, och musiken fortsätter strömma lagom till solnedgången.

DJ Johan Netz har levt och andats musik så länge han minns. Som tolvåring hyrde han ut LP:s till andra DJ:s för att finansiera fler egna. I dag, 35 år och en massa musikstilar senare saknas inte ett enda dansmusikspår av betydelse i hans hylla eller på någon av de otaliga hårddiskarna.

Staffan Lundgren spelar soul – i både snäv och vid bemärkelse – från fem decennium med extra betoning på den som kom under 1980-talets första hälft.

Ingmari Pagenkemper är Södra Teaterns vd och konstnärlige ledare. Hon började som dj i Stockholm i mitten av 90-talet, och även om hon numera är upptagen med att vara en kick-ass boss lady hinner hon alltid med ett dj-set eller två.

Marin Abera är sin alldeles egna dj-persona. Sprider egensinnig stämning, genrelös men med förkärlek för soul, r'n'b och funk.

 

Fredag 9/6: Marin Abera

Lördag 10/6: Staffan Lundgren

Fredag 16/6: Staffan Lundgren

Lördag 17/6: DJ Johan Netz

Fredag 30/6: DJ Ingmari

Lördag 1/7: DJ Johan Netz

Fredag 7/7: TBA

Lördag 8/7: DJ Johan Netz

Fredag 14/7: TBA

Lördag 15/7: DJ Johan Netz

Fredag 21/7: TBA

Lördag 22/7: DJ Johan Netz

Fredag: 28/7: TBA

Lördag 29/7: DJ Johan Netz


Med reservation för ändringar.