Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Thomas Dybdahl [NOR]

Akustisk konsert med Norges främste singer-songwriter

Multi-prisbelönta Thomas Dybdahl är en av de mest begåvade singer-songwriters från den norska musikscenen under de senaste åren och nu förbereder han sig för att inleda sin omfattande "Europe och Beyond"-soloturné som förberedelse för släppet av en EP med helt nya låtar i början av 2016. Turnén ger Thomas fans en unik möjlighet att se honom spela solo i intima konsertlokaler och spelningarna kommer att innehålla nytt material från hans kommande EP liksom många älskade låtar från hans omfattande katalog. Turnén innebär att Thomas besöker städer som har blivit som gamla vänner över hans karriär samt nya länder där fans har tålmodigt väntat på att få se honom live.

Med början i Moskva den 10 september kommer Thomas också resa till Luxemburg, Italien, Schweiz, Österrike, Ungern, Tjeckien, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrike, England, Sverige och Turkiet. Tisdag 1 december ser vi fram emot att se Thomas på Södra Teaterns scen i Stockholm!

Dybdahls vackra och känslofyllda låtar, som han har fått mycket uppmärksamhet för internationellt och genererat två norska Grammys, passar perfekt för akustiska konserter i intima lokaler.

 


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.

 

Besök hemsida