Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

TT Grace

Rockabilly-releasefest

Från Stockholms södra utkant härstammar bandet TT Grace, ett gäng grabbar på 26 år som trots sin ringa ålder har hunnit samla på sig enorma mängder med erfarenhet.

De är unga, hungriga och framförallt enormt professionella och levererar en sprittande och glad doo-wop rockabilly. Musik som kunde vara hämtad från filmer som Grease eller tja... varför inte säga som The Boppers lät i början av sin karriär. Ett band de lirat med vid mängder av tillfällen.

Trots sin ringa ålder har de turnerat flitigt under 8 års tid över hela landet ända nere ifrån Trelleborg och upp till Luleå och inte att förglömma delar av USA där de varit med i bland annat två tv-shower: George Kleins TV-show i Memphis och Steve Bowers TV-show i Jackson, Tennessee. Liveshower på Elvis Week i Memphis med inga mindre än Sun Records-legendarerna:Rayburn Anthony & Carl Mann som gästartister är också något som grabbarna hunnit med och dessutom har de tidigare jobbat med producenten Larry Rogers, som bl.a har producerat Ricky Nelson och Beatles ex-trummis Ringo Starr.

Men det viktigaste är inte att rabbla vad de gjort utan vad de gör nu och det är att ge oss en kanonplatta fylld med partyglad skön rockabilly!


Med reservation för eventuella ändringar