Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Underhof: Answer Code Request mfl

Stockholms nya technoklubb - Öppet till 05!

Södra Teatern, Kim Högstedt, Linny Hex och 420 Group välkomnar er till den grandiosa premiären av Stockholms nya elektroniska klubb Underhof!

Att premiären har lagts på skärtorsdagen känns naturligt med dess många symboliska bottnar. Jesus hade sin sista måltid med vin och bröd, häxorna flög till Blåkulla för en svängom med djävulen, de asatroende förberedde vårblotet.

Mycket har alltså hänt detta mystiska datum och vi räknar med att även denna natt kommer bli sägenomspunnen av generationer.

Vi välkomnar eder alla, såväl finsmakare av den bästa internationella technon underjorden har att erbjuda som det vanliga partydjuret som bara vill vara där det såkallat händer. Med en Berghain-resident och stans dj-grädda bakom skivspelarna så är vi redan överpeppade som ni märker! Let's do this!

Answer Code Request (MDR/Berlin)
På ett år tog Answer Code Request steget från sitt första gig, in på den internationella technoarenan och plats som Berghainresident. Hans produktioner hamnar någon stans mitt emellan Berlins technoarv, Detroits melankoli och modern basmusik, medan hans dj-sets är mångfacetterade med enorm precision. Den 24:e mars stänger han Kägelbanan, på Underhofs premiärnatt.

Nihad Thule (Sloboda/Parabel) B2B Nima Khak (Sand/Parabel)
Tyvärr har Bjarki ställt in sitt set pga personliga orsaker. Men vi deppade inte ihop, utan började bokstavligen vända upp och ner på Skandinavien för att hitta en fullgod ersättning till alla danssugna partydjur. I Köpenhamn hittade vi Nihad Thule som just nu sitter i taxi på väg till flygplatsen och i vår egna kära huvudstad så fick vi tag i Nima Khak. Dessa två gudabenådade DJs kommer köra B2B tillsammans i två gungande timmar för oss! Nu kör vi!

Korridor (LIVE) (Northern Electronics, Hypnus Records)
Korridors dubbiga, dova men mångsidiga karaktär har under 2015 gjort honom till en av våra absoluta favoritproducenter inom svensk techno. Från Tresor till en P3 Guld-nominering för årets dans hittar vi hans musik i sammanhang som känns som några av de mest självklara för elektronisk dansmusik idag. Vi är otroligt glada över att få presentera ett liveset från Korridor.

420 Group

Mirja (Esperanto)

Timpleton

Linny Hex B2B Ackt (AMA, Baile Musik)

Kim Högstedt

Tommy Dwane (Visuals)

Laserboy (Special Laser Show)