Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Underklädes­festen – Öppet till 03!

Kasta kläderna och dansa!

Underklädesfesten har blivit legendarisk. Den äger rum endast en gång om året, under Prideveckans torsdag och är hela årets mest omtalade, älskade och efterlängtade fest där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara trosor och kalsonger.

Underklädesfesten startade för sju år sedan som en svartklubb i en källare, och ända sedan dess har mottot varit detsamma: alla är välkomna men lämna kläderna och attityden i dörren. För varje år har festen vuxit ur lokal efter lokal och börjar därför nu en ny spektakulär epok när klubbens grundare Petter Wallenberg gör evenemanget till det största hittills och flyttar till Kägelbanan på Södra Teatern.

Petter berättar:

“Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder = ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!”

 


Med reservation för eventuella ändringar.