sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

​EXKLUSIV VECKOTURNÉ MED HOV1

Gratis inträde, först till kvarn.

Hov1 åker ut till några få utvalda platser i landet under veckan som följer, hos oss 2 mars.

Inga biljetter säljs– först till kvarn och kösystem gäller.

Imorgon är det alltså dags för första stoppet på Hov1s exklusiva och helt gratis miniturné. För de som har turen att komma in väntas en intim och helt unik upplevelse. Något helt nytt som fått namnet Cirkus Montague. Då inga biljetter kommer att säljas och det finns ett begränsat antal platser är det först till kvarn på varje konsert som gäller.

’’Cirkus Montague är inte för dig som är känslig. Det är 100% Rock’n’Roll rakt igenom. Gratis inträde, bara för den som vill komma och ha lika kul som oss. Vi ses snart.’’ 

Berättelsen bakom Cirkus Montague: Det var under natten till måndag som polisen startade spaningsarbetet efter försvunna Ludwig Kronstrand, Axel Liljefors, Dante Lindhe och Noel Flike, som tillsammans utgör bandet Hov1. Dom fyra unga männen sågs senast på en föreställning med Cirkus Montague på gärdet i Stockholm. Detta meddelade polischef Carmelo Eismann under en presskonferens imorse. Enligt källa är det möjligt att det tidigare hyllade bandet, kan ha rymt iväg med den förbipasserande cirkusen. Det var i helgen som den notoriskt ökände familjen Montague slog upp sina tält på gärdet i Stockholm. Men då detta skett utan statligt tillstånd, fick polisen göra ett tillslag och stänga ner cirkusen mot protest.

– “I nuläget kan jag inte säga mer än att vi inlett ett polisiärt spaningsarbete och att vi inte vet ännu om det rör sig om ett brott eller om det är ett självvalt försvinnande. Vi vet att dom var på plats under den så kallade cirkusen och att ingen sett till dom efter det. Och mer än så kan jag tyvärr inte säga i nuläget. Mer än att jag är optimistisk och tror på ett tidigt genombrott i utredningen.”