sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

A SOULFUL CHRISTMAS WITH JANICE

Den hyllade soul- och R&B-artisten Janice spelar i Stockholm för en oförglömlig julshow vid namn ”A Soulful Christmas with Janice” på Södra Teatern. Under en kväll kommer den tidigare Tensta Gospel Choir-sångerskan tillsammans med sitt band tolka både klassiker och personliga favoriter i ren soul-anda. Biljetterna är nu släppta och finns på luger.se 

Janice har de senaste åren tagit musiksverige med storm och har uppmärksammats av både svenska och internationella tastemakers. Hon fortsätter att bevisa sin talang på den senaste EP:n Feelings Unresolved där man får ta del av hennes mäktiga röst i renodlade R&B-låtar och ballader om kärlek och avgrundsdjup sorg.

Den 18 december tar Janice och hennes band med sig julstämningen till Södra Teatern i Stockholm:

”Det blir en varm, lidelsefull och innerlig kväll där julens ljus kommer skina genom ett prisma av Soul, Gospel och Rythm & Blues. Med tolkningar av klassiker och personliga favoriter kommer jag tillsammans med mitt band ta med er på en musikalisk julresa.”, säger Janice.  

Biljetterna till ”A Soulful Christmas with Janice” är nu släppta och finns på luger.se 

För dig som besökare kommer det att vara en smidig lösning och ett uppvisande av giltigt vaccinationsintyg vid entrén. I enlighet med myndigheternas rekommendation är det endast vaccinpass som kommer att gälla, och inte PCR-test eller liknande.
Så här gör du för att inpasseringen på konsertdagen ska bli så smidig som möjligt:
  • Ladda ned ditt vaccinpass på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs)
  • Kontrollera att ditt vaccinbevis är giltigt över konsertdatumet (det funkar att visa upp det både utskrivet och digitalt)
  • Vad beredd på att visa ID-kort i samband med uppvisandet av vaccinpasset (detta sker vid första kontrollen in till arenan, din biljett kommer sen att scannas vid andra kontrollen)
  • Kom i god tid! Det kan eventuellt ta lite längre tid att komma in i lokalen än vanligt, så se till att vara på plats en stund innan konsertstart för smidig inpassering.