sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor / Konsert

Alex Borstein & The Amstergang

Föreställningen inställd, nytt datum kommer inom kort.

Föreställningen med Alex Borstein kommer att flyttas fram. I väntan på nytt datum gäller nedan:

  • Köpt biljett gäller eller så kan återköp genomföras. Kontakta biljettkassan@sodrateatern.com

 

Alex Borstein & The Amstergang kommer till Stockholm och Södra Teatern i mars

De senaste åren har Alex Borstein varit en av de mest inflytelserika personerna inom amerikansk underhållning. Hon är skådespelerska, producent, dubbare och sångerska. I många år har vi hört henne i de flesta omtalade animerade tv-serierna och filmerna – inte minst som rösten till Lois Griffin i Family Guy.

I närmare två årtionden har vi hört Alex Borsteins karaktäristiska stämma komma ur den älskade karaktären Lois Griffin i Emmy-belönade Family Guy – där hon imponerande nog även gör rösterna till Tricia Takanawa, Loretta Brown och Barbara Pewterschmidt. Om man inte blir nog imponerad av det, så är hon också är en av manusförfattarna och producenterna till den 17 säsonger långa serien.

Tre Emmys, 212 000 följare och hundra miljoner tittare
Alex Borstein delar sedan några år tillbaka sin tid mellan New York och Barcelona. Det var i Barcelona hon upptäckte en av sina mest dolda talanger – ett mellanting mellan en sorts musikal med lustiga versioner av klassiska låtar och stand-up. Kort sagt, en unik konstform som hon under 2020 tar till bland annat New York, Barcelona, London och Stockholm under sin turné tillsammans med The Amstergang.

Alex Borstein & The Amstergang
Med sig på scenen har Alex Borstein ett liveband som heter duga. Bandet består av vännen och basisten Eric Mills och Salva Rey – en av Spaniens mest kända musiker (och producenter) – på ukulele. Efter att Alex hade avslutat inspelningen av den älskade serien The Marvelous Mrs. Maisel bildade vännerna Alex Borstein and The Amstergang. I showen släpper Borstein loss med sin mest intima och personliga humor och lyckas skickligt blanda den klassiska monologen med en hel serie specialanpassade sånger. Missa dem inte när de kommer till Södra Teatern i Stockholm måndag 23 mars!