sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Nytt datum presenteras inom kort: Alex Sombo + support: Whattodo

Nytt datum kommer inom kort för denna konsert: Pop med influenser av soul, funk & 80-tal!

På grund av rådande omständigheter kommer denna konsert behöva flyttas till ett nytt datum. mer info kommer inom kort.

Med musiken i blodet är Alex Sombo energi och utstrålning personifierad både på scenen och privat. En unik, lekfull röst tillsammans med harmonier inspirerade av soul, rnb och pop gör hans musik mycket mångsidig. Hans karisma lyser igenom med sina melodier och texter och både intensifieras och förbättras när han är på scenen.

Hans debutår var att räkna med, världsomfattande uppbackning av hans släpp och publikrekord vid varje livespelning är Alex Sombo nu redo att ta det till nästa nivå.

Alex Sombo headlinade nyligen den världsberömda Childhoodgalan som ägde rum på det ikoniska The Plaza Hotel i New York. Detta efter att han fick den stora äran att skriva vignetten för Childhoods TV-serie, som kommer att sändas i 6 delar år 2020. På plats fick Alex beröm av Hennes Majestät Drottningen Silvia, Hennes Höghet Prinsessan Madeleine, samt flera av USAs och Sveriges A-kändisar som deltog på galan.

Välkomna till en kväll där han får vara i sitt rätta element, på scen!

Support WHATTODO
Whattodo är konstnären som vaknat ur sin dvala, som nu hänger runtomkring London och dess förorter. Efter att ha varit fokuserad på promenader med hundar, är whattodo nu redo att släppa sin debut-EP “changeinform”.

Spåret “changeinform” är enligt whattodo en tydlig kärna i musiken. Låten är ett avbrott från vanor och tvivel och ett initiativ att ta ett steg in i en okänd upplevelse. Låten förmedlar frustration men ger ändå ifrån sig ett känsligt sound som är inspirerat av 80-talets Prince och Kevin Parkers öron.