sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Groggen / Konsert

Anagram Live presenterar: Nevergreens

Låtar du aldrig hört med Erik Hjärpe och Svante Lodén

Som medlemmar i Timbuktus ständiga kompband Damn! har Svante Lodén och Erik Hjärpe stått på några av landets största scener tillsammans med sina bandmedlemmar. I den experimentella musikakten Nevergreens möter ni dem på några av Sveriges kanske minsta scener, helt ensamma.

På sina spelningar möter Nevergreens en dedikerad fanskara och ständigt nya anhängare som kommer för att uppleva något unikt. Under en intim, inlevelsefull och komisk timme improviserar de låtar som ingen tidigare hört, och aldrig kommer höra igen. Ibland blir det stockholmsk falsettsoul, ibland blir det låtsasitaliensk operett och ibland blir det kanyeesk rapp. Nevergreens bygger på improviserad musik och text, så dyk upp och dela den skräckblandade förtjusningen i att inte veta vad nästa ackord eller textrad är.

Om Anagram Live

Ska du träna skrattmusklerna är Anagram Live din bästa PT och underhållningsgaranti: Från sitt högkvarter i Lund har de med sitt nytänkande och sin nyfikenhet gjort Lund Comedy Festival till Nordens största humorfestival, fått hela Sverige att bekanta sig med The Boy With Tape on His Face, Anders & Måns och naturligtvis bolagets grundare Anders Jansson och Johan Wester.  Till Stockholm kommer Anagram Live med succéföreställningen Nevergreens som på Groggens Jukebox får sin Stockholmspremiär.

Varmt välkomna torsdagen den 21 november när vi bjuder upp in Skånes finest Anagram Live att kurera kvällen.