sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Andreas Weise Christmas Evening

Exklusiv julkonsert

Känner du en stark längtan efter julen? Den 2 december kan du svepas in i julens underbara tid med Andreas Weise. Välkommen till Södra Teatern i Stockholm för en exklusiv julkonsert.

Andreas Weises julmusik har med sina närmre 60 miljoner streams globalt tagit svenska folket med storm. Idag är han en av Sveriges mest streamade artister över jul och många har längtat efter att få uppleva honom live igen. Nu är det äntligen dags! Turnén, som går från Rydebäck via Trollhättan, till Malmö, Jättendal och Eskilstuna, adderar en mycket speciell spelning på Södra Teatern i Stockholm – en julinspirerad kväll för att fira släppet av live-EP:n som spelades in i samma lokal.

“För ganska exakt ett år sedan stod jag på Södra Teaterns anrika scen och spelade in ”WEISE’S CHRISTMAS” inför tomma stolar, då fick vi satsa på en digital konsert. Att nu få återvända till samma lokal men inför publik känns helt magiskt, säger Andreas Weise och fortsätter:

“Vid inspelningen under pandemin mådde jag egentligen ganska dåligt, jag kände oro över livet och om jag någonsin skulle få stå på scen igen. Därför var dessa inspelningskvällar otroligt viktiga för mig. Jullåtarna på EP:n har hängt med mig i 7 år och jag trodde aldrig att det skulle bli sån succé världen över.”

Live-EP:n “WEISE’S CHRISTMAS” släpps den 19 november.

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.