sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Samtal

Angels & Devils – a WOW Xperience

Liveföreläsning

90 minuter på svenska med David om hur du programmerar om din hjärna för att skapa den bästa mest välmående versionen av dig själv! I föreläsningen får du gå djupare i övningar och träffa David JP Phillips med team, live!

Denna föreläsning går djupare in på temat “Angels cocktail”, om de enorma krafterna i dopamin, oxytocin, serotonin och hur du blandar du din angels cocktail på morgonen! Hur väljer du redan när du vaknar att se på dig själv, din omgivning och världen? Hur påverkar detta dina val den dagen och hur formar det din framtid?

Inför starten anordnar vi en VIP-bjudning med start 17.00, en chans att nätverka, träffa David, ställa alla frågor du har till vårt team och ta del av Davids upptakt inför föreläsningen!

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.