sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Atomic Swing

Äntligen tillbaka i Stockholm

Med genombrottsskivan ”A Car Crash in the Blue” satte Atomic Swing tonen för en hel generation av rockband som skulle komma att springa ur kölvattnet av den musikaliska våg som drabbade landet under 90-talet. Men bejublade turnéer och skivsläpp tog ut sin rätt och bandet lades, med några få undandag, på is. Men den 6 augusti 2021 återvände de med en EP betitlad ”Sing Back the Light”, deras första på 15 år. EP:n, som släpptes såväl digitalt som fysiskt, följdes av bejublade spelningar landet runt, med bland annat ett utsålt Fåfängan i Stockholm. Den 27 november är de äntligen tillbaka i Stockholm för en exklusiv kväll på Södra Teatern under namnet ”A Night at the Theatre”.

Konserten på Södra Teatern kommer bjuda på melodier som känns igen från förr, men även nytt material där Atomic Swings ljudbild finner sig till rätta i ett 2020-tal, men samtidigt respekterar sin historia och sitt melodispråk.