sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Mosebacketerrassen

Atomic Swing på Mosebacketerrassen

Atomic Swing kommer tillbaka till Mosebacketerrassen 11/9 2021

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Atomic Swings konsert i  Stockholm den  12/9 utan konserten kommer att flyttas framtill 11/9 2021 Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpt biljett gäller. För övriga frågor kontakta support@tickster.com

Under början av 90-talet startade Niclas Frisk något som skulle komma att bli ett världskänt musikaliskt kärnkraftverk vid namn Atomic Swing.

Atomic Swing var inte ett rockband i ordets sedvanliga bemärkelse, de var något mycket större och svårare att sätta etikett på. Bandet bröt ny mark och ritade om den svenska musikkartan. Plötsligt hade gränserna mellan alternativ rock, bossanova och vanlig rak pop suddats ut och en helt ny genre hade skapats – the Atomic Swing.

Efter många år i träda återuppstod bandet 2019, turnerade landet runt och avslutade sommaren för utsålda hus på Mosebacke i Stockholm. 2020 planeras en favorit i repris, med både turné och ett gig ovan Saltsjöns böljande vågor på Mosebacke.

Årets turné skiljer sig dock markant mot i fjol, varför kommer att avslöjas redan i april.

Inför ditt besök på Södra Teatern

 

Har du sjukdomssymtom, även lindriga sådana ber vi dig att stanna hemma.