sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Atomic Swing

Exklusivt nedslag på Mosebacketerrassen

Efter höstens tre utsålda spelningar på Nalen bestämde sig Atomic Swing för att under sommaren 2019 göra ett fåtal spelningar i Norden. Som krona på verket avslutas sommarens turné med nedslag i huvudstaden på Mosebacketerrassen.

Niclas Frisk som startade Atomic Swing i början av 90-talet ritade om standarden för verkshöjden på rock både i Sverige och utomlands. Atomic som exploderade med Stone Me Into The Groove har legat i träda under ett tiotal år och låtkatalogen har lagrats skyddat från ljuset som ett exklusivt vin.

Sättningen för 2019 består av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim och Daniel Bengtson. Det är dags att avnjuta brygden igen.


Presenteras i samarbete med Jubel. Med reservation för ändringar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen

Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.