sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Augustine

Låtskrivaren, producenten & multiinstrumentalisten

En av årets mest omtalade indieröster – Augustine – ger två egna Sverige-konserter i början av nästa år. Den 10 januari på Södra Teatern i Stockholm och den 18 januari på Pustervik i Göteborg. Detta med vårens hyllade debut-EP Wishful Thinking och nyss släppta singeln Guts i ryggen.

Sedan debuten i februari 2019 har låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten Augustine tagit indiepop-världen med storm genom sin vackra falsett, tidlösa ljudlandskap och tänkvärda texter. De första singlarna ”Luzon” och ”A Scent of Lily” gick direkt upp på Hype Machines förstaplats och bara ett par månader senare bokades Augustine till Stay Out West där han i augusti bjöd på en knökfull spelning på Oceanen. Med debut-EPn ”Wishful Thinking” blev han en av P3s mest spelade, utsågs till Framtidens Artist i augusti, hyllades av Billboard m.fl. och samlade på sig över 3 miljoner streams globalt.

För bara några veckor sedan släpptes den hyllade nya singeln Guts – och nu kan vi meddela att Augustine är klar för två egna headlinespelningar i Stockholm och Göteborg.

Kvällen på Södra Teatern presenteras tillsammans med föreningen Popaganda, som även står bakom skivspelaren både innan och efter konserten.