sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

B-DAY X 2 X PETRE INSPIRESCU

Extra mycket kärlek och extra mycket krut

Ni som tidigare har besökt festerna på Kägelbanan (Red Star Sessions, Invigningsfesten, Love Potion, Sylvester) har en aning om vad som erbjuds – elektronisk musik i världsklass, maxad audiovisuell upplevelse och euforiskt dansgolv.

Den här gången firar vi direktörernas födelsedagar och samtidigt årets första, riktiga Kägelbanan-fest, så var beredd på extra mycket kärlek och extra mycket krut. Vi är väldigt exalterade och stolta över huvudakten Petre Inspirescu, en sann pionjär från Rumänien när det kommer till minimalistisk house. Första klassens uppvärmning står våra lokala talanger för.

Pedro, aka Petre Inspirescu, började dj:a 1999 i hans hemstad Bukarest. För fyra år sedan blev han resident-dj på två av världens kändaste klubbar, Circoloco och Dc10 på Ibiza. Det är de senaste tre åren han verkligen exploderat då han är stor rollfigur i den rumänska dansscenen som blommar mer än någonsin. Bäst är att höra själv, men om man skulle beskriva musiken är det rått, nedstrippat och organiskt sound i minimalismens anda. Lyssna in er på skivbolaget [a:rpia:r] som han driver med två andra giganter, nämligen Rhadoo & Raresh.

For your pleasure only:

Petre Inspirescu [a:rpia:r]

♫ Flord King

♫ Axel Hallqvist

 Mirja Larsson

Soundsystem: Dot Audio


Med reservation för ändringar.