sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Balkan Beat Club

DJ:s: Baltic Balkan (LTU) | Live: Jaakko Laitinen & Väärä Raha (FIN)

Balkan Beat Club för dig till smattrande trumpeter, tubor och sljivovica på Balkan. Festa bland forna Östeuropas melodier med moderna beats,  Svart katt, Vit katt och gypsy weddings där festen håller igång minst 3 dagar i rad.  På Balkan Beat Club spelar röjet från Finland, Jaakko Laitinen & Väärä Raha (FIN), live och dj-båset får besök av partygarantin Baltic Balkan (LTU).

Lördag den 16 november förvandlar vi Kristallen till Balkans ösigaste nattklubb med livemusik och dj’s. Det ska du inte missa.

LIVE

Jaakko Laitinen & Väärä Raha (FIN)

Bandet startade 2009 och firar därmed tio år i år. Med sig kommer även de att ha en nytt album i bagaget. Deras musik är inspirerad av allt från Tango-kungar till Balkan och Gypsy grooves. Välkända för sina vilda livegigs på såväl hippa klubbar till bybröllop på den finska vischan! Flitigt turnerande även utanför Finland, cirka 70 gigs per år, har tagit dem till över 20 länder som bland annat Kazakstan och gjort detta band till ett av de mer etablerade inom genren i Europa.

DJ:s

Baltic Balkan  (LTU)

Från Vilnius i Litauen vidare runt hela Europa på turné för den oemotståndliga DJ-akten Baltic Balkan. Med warm up och after partys för storheter som Goran Bregovic och Kusturica´s No Smoking Orchestra på sitt cv och ett antal remixer som spelas flitigt på Balkan Partys runt om i världen. Balltic Balkan är ett fullkomligt galet kollektiv med den karismatiske frontaren Lencas som har för vana att rappa på sitt eget påhittade språk, bjuda publiken på Tequila och röja så svetten sprutar. De lever verkligen upp till sitt eget måtto – Party like the last time in Your Life.