sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Female Voices of Iran – Femineast festival 2017

Tahmoures Pournazeri, Donya Kamali & Sara Eghlimi

Två unga iranska solister – Sara Eghlimi och Donya Kamali – har ingått ett samarbete med Tahmoures Pournazeri, en av Irans mest framstående kompositörer och en av grundarna till den moderna iranska musikstilen.

Tillsammans med Pournazeri och fyra andra framstående musiker från Iran och Armenien erbjuder de en kavalkad av iransk folkmusik från Khorasan till Kurdistan och bjuder på oförglömlig, dynamisk och energisk musik från scenen.

Support: Soher Choukair


Oförglömliga konserter som riktar strålkastarljuset mot kvinnliga röster från Mellanöstern. Röster som inte hörs, som inte får göra sig hörda. Röster som motarbetas för att de kan erövra världen och störta strukturer.  FeminEast lyfter fram starka kvinnor som genom sina röster och sitt artisteri verkar för sina medmänniskor. En unik artistkavalkad som sprider energi och styrka, intryck som lämnar avtryck. I december bjuder FeminEast på enastående konserter med allt från klassisk arabisk och persisk musik till träffsäker jazz, livliga klubbkvällar och hip hop.

Aynur Dogan [TUR] – Femineast Festival 2017

FEMINEAST URBAN NIGHT

Zuhal Olcay [TUR] – Femineast Festival 2017

Sepideh [IRA] – Femineast Festival 2017

Presenteras av Riksteatern i samarbete med Farhang. Med reservation för eventuella ändringar.

riksteatern_logo_invert