sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Groggen / Konsert

Birds Will Sing For You presenterar

Sandra Andreis | GROGGEN LABEL NIGHT

Birds Will Sing For You presenterar aktuella artister och releaser som vi jobbar med under hösten. Det blir brett och smalt, debuterande och rutinerat om vartannat. Artister vi verkligen gillar och som ofta presenteras i helt ny version på Groggen. Från DJ-båset flödar upptäckaranda med det senaste och det ohörda från en bubblande musikscen.

Birds Will Sing For You presenterar 5/9 | Sandra Andreis

Den 5 september släpper Sandra Andreis sin debut-EP ”Raising My Standards” – ett unikt projekt där hon skrivit om och förvandlat några av tidernas största jazzstandards till triphop-smäktande kampsånger för jämlikhet.

Detta firas på Södra Teatern nya scen Groggen där Sandra kommer att framföra hela EP:n live.

”Många fantastiska låtar har skrivits utifrån dåtidens förlegade normer och just jazzen formade hur jag såg på världen. Under mina liveframträdanden – och i takt med att jag blev mer medveten – började jag ändra texterna. Man kan säga att EP:n vuxit fram ur ett behov att bli inkluderad”, säger Sandra Andreis.


Groggen är en av Södra Teaterns största satsningar någonsin. I höst är Groggen ditt nya vardagsrum där vi tisdagar, onsdagar och torsdagar blandar allt från samtal till poddar, queer open stage, releasefester, ritklubbar, quiz och mycket mer. Fredagar uppmanar vi till LEIF (leave early, it’s Friday) med after work och Stockholms bästa DJ’s. Alltid fri entré. Välkomna!