sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Blossoms [GBR]

Ett av Englands hetaste liveband

Support: Tella Viv

Blossoms är britpopbandet på allas läppar, bandet som fullkomligt exploderade med deras självbetitlade debutalbum, bandet som nu turnerar världen över under epitetet ”Englands nästa stora musikexport”. I november kommer Blossoms till Stockholm och Kägelbanan!

Stockport-sönerna Tom Ogden, Charlie Salt, Josh Dewhurst, Joe Donovan och Myles Kellock bildar tillsammans Blossoms. Sedan debut-EP:n Bloom släpptes 2014 har allt gått i raketfart. Under 2015 blev de ett av de absolut hetaste livebanden i England och då 2016-års prestigefyllda lista/framtidsspaning BBC’s Sound Of presenterades låg Blossoms på fjärdeplats. Därefter accelererade allt ytterligare.

I somras spelade Blossoms på Bråvalla. Sedan dess har de både hunnit släppa sitt självbetitlade debutalbum samt toppat den brittiska försäljningslistan. Det är med andra ord ett av Englands absolut hetaste band som kommer till Stockholm och Kägelbanan den 2 november.

Missa inte chansen att se Blossoms på en klubb, för nästa gång de återvänder till Sverige är chansen överhängande att det blir till en betydligt större arena.

kk_liten


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.