sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

bob hund – Officiell album­release­fest!

DJs: Kristian Anttila, Dolores Haze, Henric de la Cour & Into, Tom Jerry Boman

Den 16:e september släpps bob hunds nya skiva Dödliga klassiker och det ska självklart firas stort, galet och underfundigt tillsammans med hundarna själva.

Kl 16-18 har bob hund skivsignering på Pet Sounds. De 100 första som köper skivan där får fritt inträde till kvällens fest. En timme tidigare än resten dessutom! Hundar på plats för mingel och fria förfriskningar!

Under kvällen kommer vi vara med om VÄRLDENS FÖRSTA BOB HUND KARAOKE, ja ni hörde rätt. Bara att börja öva på stämman redan nu!

Se även fram emot bob hund-masker, merch och sällan skådade upptåg.

För att ytterligare få fart på föreställningen så har vi bjudit in dessa musikaliska ikoner att ta hand om musiken:

Kristian Anttila

Kristian Anttila tar tåget upp till huvudstaden enbart för att medverka på detta event. Den egensinniga och kritikerrosade svenska artisten med “ena foten på tivolit och ena foten i helvetet” kommer DJ:a lite favoritlåtar denna festliga afton.

Groovy Nickz & Groovy Fuck (Dolores Haze)

“Groovy Nickz & Groovy Fuck från Dolores Haze. Det kontroversiella bandet Dolores Haze har hunnit med mycket under kort tid. Förband till bob hund (!), P3 Guld-vinnare, gramminsnomineringar, förband till Iggy Pop, skandalomsusade efterfester och modekampanjer. De är så att säga glödheta!”

Henric de la Cour & Into

“Henric de la Cour och Into från Stay Shoreline, rikets blodigaste och glittrigaste klubb – En har fått en personlig hälsning från Paul Stanley på sin 40-årsdag. Den andra har fått en macka döpt efter sig på ett café i Göteborg. Tillsammans spelar de mörka partyhits från 90-och 2000-tal”

Tom Jerry Boman

“Tom Jerry Boman är indiesveriges mest lyckade varumärke. Med omtalade kampanjer som podcasten Dill & Duva, videoprojeket Stockholm Boat Sessions/The Tram Session till prisvinnande dj-setet “Sex timmar Håkan Hellström” är förväntningarna höga på kvällens projekt. Kom i tid och rör vid en indie-ikon.”

Foto: Ellika Henriksson