sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Bröderna Lindgren

Rockkonsert för barn och vuxna

Premiär! Bandet som älskas av alla mellan 4 och 94 är tillbaka med en sprillans ny show. Med gäster som Ebbot Lundberg, Anja Bigrell, Patrik Arve och Britta Persson tar Bröderna Lindgren med oss på upptäcktsfärd. Vad vi kommer att leta efter? Pirr i magen, tår i ögat, frihetskänsla, gemenskap – sådana saker.

Tänk er Beatles fast med texter från barns vardag. På svenska. Och att dom på scenen har snygga dräkter. Och mammor som gör jättebra böcker. Ungefär så är Bröderna Lindgren. Publiken brukar vara ganska lik en vanlig Beatlespublik – rätt högljudd.

I höst släpper Bröderna Lindgren sitt fjärde album. Men eftersom ingen har tålamod att vänta tills dess får vi redan nu höra låtar som Stig ombord, Stenåldern, Rösta på mig och Mexico.

Friheten är en rockkonsert. Spänn fast blöjorna och stig ombord. Nu lyfter vi!

Innan konserten: BARNKLUBBEN med DJ-SKOLA, DANCEOKE & TROLLDOM!
Populära Barnklubben är på plats före konserten med sin kluriga skattjakt och fartfyllda danceoke och dj-skola! Vi lovar att det blir kul för hela familjen! Dessutom har de bjudit in nysläppta mobilspelet Trolldom som kommer hålla i en gaminghörna där man kan ta det lugnt en stund och spela spel. Det finns dessutom möjlighet att lära sig hur man programmerar om ett troll i spelet och se hur en dator fungerar. Trolldom är ett vänligt pusselspel för alla åldrar, kom och testa!

Besök hemsida