sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Övrigt

Bubbelbrunch med livemusik

Bossa nova – sip sip hurray!

Toppa brunchen med bubblor. Nu erbjuder vi cava och champagne till bättre priser under brunchen. Kom i helgmood med bubbel, Bellinis, Mimosas och Virgin Marys till toner av skön bossa nova.

På brunchbuffén finns allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Kaffe och/eller te ingår.

Deise Andrade sjunger brasiliansk musik – bossa nova och samba står hennes hjärta närmast. Hon har delat scenen med  brasilianska och svenska välkända jazzmusiker. Just nu satsar Deise Andrade på ett album i eget namn producerat av Frigazz Entertainment.

Sthlm Bossanova Duo – Cesar Ruzieska (gitarr) och Mattias Ström (piano) är en del av bandet Sthlm Bossanova Quartet som har spelat samba och bossa tillsammans i 16 år. Under brunchen spelar de som duo med både eget material och väl valda låtar från Brasiliens rika musikhistoria.

Musiken framförs i den större matsalsdelen. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.
Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 och 14.00. Sittningstiden är två timmar. 
Med reservation för ändringar.