sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Calle Nilsson

Releasekonsert med Abundo

Möt Calle Nilsson – en poppigt explosiv och charmig artist med en enorm publikkontakt!

Calle släpper nytt album den 3 maj och Södra Teatern tillsammans med Abundo har äran att arrangera releasekonserten. Vi är otroligt glada att få stå bakom Calle och få chansen att lyfta en spännande up-and-coming artist – och en framtida stjärna!

Calle Nilsson har i något sammanhang löst beskrivits som en ung och glad (!) Ulf Lundell. Calle kompas av ett dream team på scen i form av sitt band Artilleriet. Här finns blås, stråk och kör – åtta ytterst kompetenta och grymma livemusiker.

Produktionen av albumet innehåller också namnkunnigt musikfolk; Lennart Östlund (ABBA, Ted Gärdestad m fl) har producerat och Viktor B Lundin (Lykke Li, Hanna Järver, Johnossi) har mixat och mastrat.

___________

Förband: YRSA
YRSA är en pop – och soulinfluerad singer/songwriter från Malmö som skriver musik på svenska. Hon blandar svensk pop med musikalharmonier i form av melodiösa slingor och färgrika ackordläggningar med inspiration av artister som Laleh, Salem Al Fakir och Joni Mitchell.

___________

BILJETTER:
Konserten arrangeras av Abundo för Abundos medlemmar.
Du kan bli medlem för 90 kronor första månaden – och kan då boka in dig utan kostnad till konserten med Calle, och över hundra andra evenemang som ingår i Abundo.

Abundo är ett medlemskap för live-upplevelser.
Ett fast pris för fri access till hundratals evenemang varje månad inom konsert, standup, bio, teater, opera, inspirationsföreläsningar och mycket mer.

✓ En månadskostnad, Alla biljetter ingår
✓ Gå på hur många evenemang du vill
✓ Ingen bindningstid, avsluta när du vill

Bli medlem och boka på: http://bit.ly/2vfYFeJ

___________

TIDER:
20:00: Baren öppnar
20:30: YRSA
20:45: CALLE NILSSON
22:00: Bangers’n’Mash | Södra Teatern Klubb

Stanna kvar efter gigget på klubben BANGERS’N’MASH som river av en kavalkad av indie, northern soul, 60’s och massa britpop!

Besök på Facebook