sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

‘Christmas Syndrome’

Jazzjulkonsert med Jazzagenturen!

Jazzagenturen ställer till med stor julkonsert på Södra Teatern den 8 dec, med värdarna Carl Bagge & Pontus de Wolfe!

Som ett ljus i decembermörkret samlar Stockholms finaste jazzmusiker vänner och publik till en konsert med klassisk julmusik med helt nya arr av Fredrik Lindborg och Fredrik Hermansson. Detta blir uruppförandet av skivan ‘Christmas Syndrome’ som släpps den 26 nov via Jazzagenturen. Arrangemangen är vilda, äventyrliga och sätter klassiska låtar som “Ave Maria”, “All I want for Christmas is You” och “When you wish upon a star” i ett helt nytt ljus.

Bandet består av:

Fredrik Lindborg, saxofon
Fredrik Hermansson, piano
Nils Janson, trumpet
Niklas Fernqvist, kontrabas
Konrad Agnas, trummor

Som öppningsakt har vi även bjudit in Leo Lindberg Trio, som släppte sitt debutalbum ‘Swedish Songbook Series vol. 1’ den 13 okt 2021 under Jazzagenturen. Bandet kommer bjuda på jazztolkningar av klassiska svenska låtar och visor, samt lite annat smått och gott.

Leo Lindberg Trio är:
 
Leo Lindberg, piano
Kenji Rabson, kontrabas
Moussa Fadera, trummor

Skivorna ‘Christmas Syndrome’ & ‘Swedish Songbook Series vol. 1’ släpps digitalt och på CD, och kommer finnas tillgängliga för signering under konsertkvällen.

Hjärtligt välkomna!!

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.