sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Pride

Claudia Sniffer

Dragdrottningen Claudia Sniffer festar lossin za houze

Välkomna till Claudias Veranda!

Jag, Claudia Sniffer (trött men världsvan festdiva från Rivieran) har rullat av min gamla tradiga yacht i Medelhavet och styrt kosan norrut för att få göra det bästa en kan göra i dessa bistra tider; nämligen ta ett glas vin och ha det lite skoj.

Jag lånar Södrans härliga vardagsrum och gör om detta till ett dekadensens näste med glittrande 80-tals synth och andra sexiga beats direkt efter paraden och allt! Med mig har jag nån sorts homosexuell DJ som hjälper till att sätta rätt stämning och trycka på en och annan dansvänlig hit. (Dj Dado)

Kvällen till ära har jag tänkt att damma av både mig och ett stackars par gamla uppträdanden till ert förfogande! bara det känns ju dyrt och lyxigt, Am I right ladies?

Jag vill ha en riktigt svängig hemmafest; mycket dans, mycket kärlek, många skratt, kanske någon shade som kastas här och var! Det blir en förbannat härlig kväll vill jag lova, med snygga bögar, flator, drugor, faghags och alla andra definitioner att hånglas med och tallas på!

Men det blir varken H, B, T, Q eller + om inte ni kommer och sätter en härligt regnbågsfärgad prägel på hela rasket!

KALAS, det kan ju inte bli annat än bra det här. Vi ses på Södran!

Happy Pride Everybody

Xoxo Claudia Sniffer

Besök på Facebook

Södran goes EuroPride!