sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Pride

Claudia Sniffers Veranda

Dragdrottningen Claudia Sniffer festar loss in za houze

En kulen natt, natt, natt… to say the least. Ja, Herre. Gud, Fru Höst sätter sannerligen klorna i en, vem man än är och särskilt i Svea rike, am I right ladies? Men inte skall väl vi sätta oss ner och grina för det? Jag flyger nämligen in till Stockholm för att ge er en natt av tropisk hetta och goa disco beats. Kalla det “One night in Tropez” eller “I might not be Jennifer Lopez but bitch I’m from Saint Tropez” eller nåt annat coolt som ni tycker passar och släpa er till min veranda på Södra Teatern den 10 november. Det blir väl kul?

Ni minns väl Pride? Nä, knappt jag heller. Men har ett svagt minne av att det var rajtantajtan från början till slut, så kom, kom, kom everybody! Både jag och läckra Therese Nilsson spelar ett par sexxxiga beats. And this old haggered fossil stapplar upp på scenen vid tillfälle för ett performance i er ära!

Helvete så kul vettni!

PS. Det är homofest på hela bygget så de flesta agnarna har redan skiljts från vetet. Bara det är väl en anledning att komma?

LAVV JO EVERYBODY!

Xoxo
C.S