sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Inställt: Clean Bandit [GBR]

Själfulla stråkar möter dansbeats

Clean Bandit ställer tyvärr in sin planerade Europaturné. Biljetter som köpts via nätet återbetalas automatiskt. För återlösen av biljetter som köpts på plats i biljettkassan, kontakta biljettkassan@sodrateatern.com senast den 11/11 2016.

Clean Bandits enorma genombrott med Rather Be från 2014 har följts upp med danshiten Tears som gästas av Louisa Johnson. Stråkar och dansbeats förenas i Clean Bandits unika sound, och i oktober är det återigen dags för ett Sverigebesök!

Brittiska Clean Bandit bildades redan 2009 i Cambridge. Gruppen består av bröderna Jack Patterson (bas, gitarr & keyboard) och Luke Patterson (trummor) samt Grace Chatto på cello och Milan Neil Amin-Smith på fiol. Utgångspunkten för Clean Bandit är klassisk musik och kammarmusik. Därifrån skruvar de allting ordentligt. Genom att addera beats, deep house-inslag och snygga vokaler bygger de fräsch, fjäderlätt och impulsiv danspop, så full av själ och snygga passager att det är omöjligt att värja sig.

Rather Be feat Jess Glynne blev gruppens enorma genomslag och låten har toppat singellistor världen över. Uppföljaren Real Love likaså. Tidigare i år släpptes Tears som går varm på  radio och dansgolv. Nu återvänder Clean Bandit till Sverige för en konsert på Kägelbanan i Stockholm.

 


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsida