sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor

Daniel Sloss: Now Tour [GBR]

Skottlands unga komedigeni till Södran

Daniel Sloss är bara 26 år gammal, men har varit på konstant turné i Europa, USA och Australien i åtta år – tidningen Herald Scotland kallade honom stand up-veteran när han var 24 år.

Sloss är en favorit hos talk show-värden Conan O’Brien och har uppträtt sju gånger i hans show; på humor-festivalen Edinburgh Fringe nio gånger inför en publik på över 10 000 personer varje gång; gjort ett Tedx Talk när han bara var 19 år; två solosäsonger off-Broadway och är den yngste stand up-komiker någonsin som gjort en solosäsong i Londons West End.

Han har gjort sig känd för sin tajming, kvickhet och vassa skämt om både stort och smått med såväl respekt som respektlöshet och han räds inte kontroversiella ämnen.

I höst är Daniel Sloss tillbaka i Stockholm igen för fjärde gången med sin tionde soloföreställning ”Daniel Sloss: Now Tour”.

Allt började med att Daniel, som växte upp i Fife i Skottland, som liten fick följa med sin pappa till Edinburgh Fringe för att titta på komiker. När han bara var 16 år bestämde han sig för att försöka sig på stand up själv:

– Jag älskar att få folk att skratta. Det har jag alltid gjort, säger Daniel Sloss.

Se komedigeniet på Södra Teaterns Stora Scen den 27 oktober.


Presenteras i samarbete med Shownight. Med reservation för ändringar.