sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Krogshow / Quiz

David & Fredriks Musikquiz

Inställt

Vi har tillfälligt stängt verksamheten inne i Södra Teaterns lokaler. 

På grund av myndigheternas beslut med anledning av Covid-19  och med hänsyn till våra gäster och personal är Södra Teatern tillsvidare stängt. Mosebacketerrassen är fortsatt öppet varje dag från 12.00.

Vi vill och  hoppas på att kunna välkomna Dig som gäst snart igen.

 

 

 

Om du bara ska besöka ett enda musikquiz på Mosebacke i vår är chansen stor att det blir David och Fredriks Musikquiz. Med låtar och frågor som fångar nybörjarna såväl som fullblodsproffsen och lika delar kluriga röda trådar, allsång och konstiga intron kan det här vara den roligaste kvällen du haft ute sedan du sist hade en rolig kväll ute.

“När Filip Adamo frågade om vi kunde köra vårt quiz på Groggen kändes det som att vi hittade hem direkt. Särskilt för Fredrik, som är djupt inbiten Hammarbyare. När vi nu får chansen att flytta in till Mosebacke och scenen där går vi upp i euforisk spinn. Det blir nog inte bättre än så. Nu gäller det bara att quizet håller måttet i vår också.” / David och Fredrik.

Välkomna! ❤❤❤

Boka bord till ert lag

Kolla in vår krogshowmeny

Men Herre Gud! med Henrik Johnsson & Mark Levengood

Inställt

Läs mer
Krogshow

Strage on Stage

Inställt

Läs mer
Krogshow

Gameshow med Lång-Kalle & Maria

Inställt

Läs mer
Krogshow / Quiz

Expedition livet med Anders Lundin

Inställt

Läs mer
Krogshow

Dinner & Decadence med Lady Rivet & Yvette Les Fesses

Inställt

Läs mer
Krogshow

Glitterär Salong med Amelia & Neta

Inställt

Läs mer
Krogshow