sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Dean Lewis

Australien har den senaste tiden etablerat sig på den internationella popkartan som ett land som öser ur sig popstjärnor. Den kanske klarast lysande av dessa heter Dean Lewis, och har med sin spröda stämma, vackra känslofyllda arrangemang och idérika melodier blivit känd som en hitmakare utav rang. Be Alright, låten som 2018 blev en monsterhit, har till exempel streamats över en miljard gånger bara på Spotify. Nu kan vi meddela att Dean Lewis kommer till Sverige redan 27 november 2021 för en akustisk spelning på Kristallen (Södra Teatern). Det här är en unik möjlighet att se en gigantisk artist på ett litet ställe, så se till att vara snabb när biljetterna släpps onsdag 27 oktober klockan 10.00.

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.