sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Djurparken Releasefest

MER AV ALLT – livespelning & klubb

Fredagen den 20 okt firar Djurparken sitt nya singelsläpp med livespelning och klubb i Södra Bar med tema och tillika titel på nya låten ”MER AV ALLT”.
Djurparken har på tidigare releasefester fyllt upp ställen som Laika och Berns med sina glada och elektroniska klubbar och liveshower. Denna kvällen fyller de Södra Teatern med ballonger, bubblor och MER AV ALLT!

Malmöbaserade DJ-duon Eken & Måns (PLX, Somewhere Festival, Klubb Unicorn mfl.) kommer spela funky, disco, house.

Om Djurparken

Djurparken är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv. De reser världen runt för att skriva och spela in sin musik i hemmabyggda studios i allt från toaletter i Indien, till bardiskar på Jamaica. För inspelningen av MER AV ALLT befann sig gruppen i Indonesien där de också filmade musikvideon till samma låt som även den släpps samma dag som låten.
MER AV ALLT släpps via Universal Music på Spotify och alla andra digitala kanaler fredag den 20 oktober 2017.

Om DJ-duon Eken & Måns Myrgren

Den Malmöbaserade DJ-duon har blivit kända för sin studsiga elektroniska dj-set från bl.a. deras egna klubb Unicorn i Malmö men också spelningar på bland annat Somewhere Festivalen, PLX, Babel, Fabulusa m.m. Inte minst spelade duon även på Djurparkens albumreleasefest på Berns 2016.

Besök på Facebook