sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Djurparken

Gruppens enda officiella framträdande 2018

Djurparken är gruppen som slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 med sitt unika elektroniska sound i låtar som Under och Röster. De gjorde sig snabbt ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv och har sedan sitt intåg på scenen samarbetat med artister som Timo Räisänen, JOY och Ayla Shatz, samt rest runt om i världen och gjort musik på otaliga platser från Indien till Jamaica.

Förband: Rasmus Wimby gör sin debut som artisten Skoj, en skånsk artist som sjunger egenskriven pop med inslag av alla känslor från emo-självhat till bisarr dekadens. Med tydliga inspirationer från 1970-talets häpnadsväckande glamour och ett modernt rent pop-ljud som garanterat kommer få dig att kännas dig som en fjortis på 00-talet, både på gott och ont.

Djurparkens spelningen den 22 september på Södra Teatern blir det enda officiella framträdandet som gruppen gör i Stockholm under hela 2018. För Djurparken har det senaste året dragit sig tillbaka för att jobba på sin kommande EP som släpps kring årsskiftet. En EP som de lovar att ge oss ett exklusivt smakprov på redan under sin spelning här hos oss.