sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

El Perro Del Mar & Kiki

Pistonhead Foundation On Tour

Södra Bar öppnar: 18.00
Teaterscenen öppnar: 20.15
Konsertstart: 20.30
Bar stänger 01.00

Fjolårets succé är tillbaka med åtta kvällar av gratis livemusik. Pistonhead Foundation On Tour är en serie av klubb- och konsertkvällar för den bästa musiken just nu. 

Essensen är precis som förra året – artister som andas samtid och framtid. Joy, Yemi och INVSN var några av artisterna som under förra året bjöd på en fartfylld resa genom landet. Årets startfält rymmer en ny uppsättning med några av landets mest lovordade akter som Janice, Sarah Klang och Holy. Nytt för i år är dessutom den internationella prägel som Birmingham-rapparen Mist och norska discostjärnan Prins Thomas för med sig.

I år handlar det inte bara om att lyfta ny och spännande musik, utan även om att tillgängliggöra den. För att bygga nya broar mellan artister och fans slopas entrén så att besökaren förs ett steg närmre musiken, upplevelsen och konsten.

SAMTLIGA DATUM:
1 nov – Albin Lee Meldau & Sarah Klang, Södra Teatern
3 nov – Janice & Olsson, Röda Sten
8 nov – Holy & Vero, Lilla Hotellbaren
16 nov – Iman & Amanda Winberg, Hilma
22 nov – El Perro Del Mar & Kiki, Södra Teatern
25 nov – Mist & Z.E, Hilma
6 dec – Vaz & Rhys, Lilla Hotellbaren
16 dec – Prins Thomas & Aron McFaul, Fotografiska

I samarbete med Luger & Pistonhead Foundation:
Pistonhead Foundation är ett initiativ som stöttar normbrytande kultur och ung talang. De senaste åren har Pistonhead Foundation hjälpt ett hundratal evenemang, artister och konstnärer som gör skillnad. Se fler initiativ och ansök själv på
www.pistonheadfoundation.com.