sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Eleine

Unik spelning på Södran

Med tung metal, vackra symfonier med orientaliska influenser och förförisk sång är Eleine ett utav de mest hypade banden på den svenska metalscenen.

Eleine släppte sitt andra album Until The End i februari 2018 och tog bandet till en ettaplacering på de svenska säljlistorna redan under den första veckan efter releasen. Succén var ett faktum och albumet blev väl mottaget av både fans och kritiker – följt av ett år av stora spelningar och händelser för bandet.

Utöver den svenska scenen, har Eleine även spelat i Japan och gjort en egen headlineturné i Storbritannien under hösten 2018. Med fokus på utlandet under 2019 kommer Eleine göra denna exklusiva spelning i Sverige, på Södra Teatern den 5 oktober 2019.

Under sina fyra år som aktivt band har Eleine turnerat med stora namn som Moonspell, W.A.S.P. och Arch Enemy, och har gjort flertalet omtalade spelningar på erkända festivaler som Gefle Metal, Sweden Rock Festival och Sabaton Open Air.

”En utav de nyaste, och mest skinande stjärnorna inom metal i Sverige.” – Sabaton Open Air, 2018.

”I slutet av showen var jag tvungen att fråga mig själv, har det verkligen hänt?Rockbladet (2018-10-10)


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med Triffid