sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Emil Jensen

Fantastiska Emil äntligen på Mosebacketerrassen

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar- och vinterprat i radio är det nu dags för Emil Jensen att inta scenen på Mosebacketerrassen i sommar. I slutet på förra året gjorde Emil Jensen hela tio stycken bejublade föreställningar på Södra Teatern. Och nu kommer han tillbaka med sitt band för en konsert på Mosebacketerrassen, konsertplatsen med Stockholms vackraste utsikt.

– Det fantastiska mottagandet vi fått under hösten och våren har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och medmänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet, säger Emil själv.

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Under vintern och våren har Emil Jensen turnerat land och rike kring med sin succéföreställning ”En gemensam galning”. Tillsammans med den förra föreställningen ”Flyktpotatis” har dessa två föreställningar lockat mer än 35 000 besökare över hela landet.

Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

Senaste åren har Emil gjort samarbeten med en rad artister som Klara Söderberg från First Aid Kit, Nina Persson och nu senast Melissa Horn, här i en inspelning av låten Radioaktivitet från Allhelgonakyrkan i Stockholm.


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen

Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.